kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İyice azıttılar!
Denetimsizliği fırsat bilip E-5'in Merter bölümünde hemen her gece terör estiren travestilerin son eyleminde motosikletli bir genç ölümden döndü..

BIKTIRAN ŞOV
Fuhuş için yol kenarına çıkan arkadaşlarının trafik kazalarında hayatını kaybetmesini protesto etmek için E-5'de hemen her gece şov yapıp trafiği Arap saçına çeviren travestilere halk isyan ediyor. Son eylemlerinde taş, tahta ve plastik maddelerle trafiğe kapattıkları E-5'in Merter bölümünde İbrahim Şirikci adlı motosikletli bir gencin kaza yapıp ölümden dönmesine neden olan travestilere müdahale edilmesini isteyen İstanbullular, "Burada artık devleti görmek istiyoruz" diye haykırıyor.

ARTIK "DUR" DEYİN
Müdahale edilmediği için travestilerin eylemlerini her geçen gün arttırdığını hatırlatan halk, "Polis bunlara dur demek için illa ki bizden birilerinin ölümünü mü bekliyor. Araçlarımızla buradan geçerken önümüze travestiler çıkmasın diye dua ediyoruz. Bunları gören çocuklarımıza ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Bunlar, küçük çocuklarımıza da kötü örnek oluyor. Genel ahlakı sabote ediyor. Bu rezilliğe artık dur denmeli" diyor.

BU TERÖRÜ BİTİRİN
E-5'te trafiği kesmeye kimsenin hakkı olmadığını söyleyen İstanbullular polise şöyle sesleniyor: "Bu yolu artık utanç yolu olmaktan kurtarın. İstanbul'un göbeğinde travestilerin terör estirmesine, yol kenarında müşteri avına çıkmasına izin vermeyin. Her akşam tekrarlanan bu rezilliği ortadan kaldırın. Travestiler kendilerince hak ararken bizim hakkımıza tecavüz edip yoldan geçenlerin hayatını tehlikeye atıyorlar."

ÖZER KILIÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır