kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ege iştahlarını açtı
Gemiyle Girit, Mikonos ve Santorini Adaları'na giden Sökmenoğlu, Kılıç ve Karayalçın'ın iştahı öyle açıldı ki üçü de tatili 4'er kilo almış olarak noktaladı

Denizcilik işletmelerine ait Karadeniz gemisi ile Yunan Adaları turuna çıkan TBMM Başkanvekili Murat Sökmenoğlu, SHP eski lideri Murat Karayalçın ve Hava Kuvvetleri eski komutanı İlhan Kılıç, temiz havadan iştahları açılınca farkına varmadan bol bol kilo aldı.

YEMEKTEN ZARAR GELMEZ
Yakında torun sahibi olmayı bekleyen Hava Kuvvetleri eski Komutanı İlhan Kılıç, geminin yemeklerini çok beğenen, ancak "rejimim bozulur" kaygısıyla masalardan uzak duran yolculara "Üç şeyden zarar gelmez. Sıcak, yemek ve para. Kendinizi tutmayın, dilediğiniz gibi yiyin" tavsiyesinde bulundu. Kılıç, tavsiyesine bizzat uymayı da ihmal etmedi.

VİZESİZ TATİL YAPTILAR
Geminin yemeklerini çok beğenen ve rejimi bozan 134 yolcunun büyük bölümü de tıpkı Murat Sökmenoğlu, Murat Karayalçın ve İlhan Kılıç gibi yurda döndüklerinde epeyce kilo aldıklarını farketti. Geçen hafta İstanbul'dan hareket eden Karadeniz gemisi, 8 gün boyunca Yunan Adaları'ndan Girit, Mikonos ve Santorini'yi tek tek dolaştı. Vizesiz gerçekleşen yolculuğun son durağı Pire Limanı oldu.

SUSURLUK SAVCISI DA GİTTİ
CHP eski milletvekillerinden Ekrem Amaç, Susurluk olayının DGM savcısı Engin Baltacı, gazeteci Emin Çölaşan, İstanbul Kuledibi Hastanesi Başhekimi Faruk Yılmaz ve aileleri, sanatçı Soner Arıca, Güner Ümit ve Bülent Özveren'in de katıldığı gezi boyunca geceler gemide gündüzler karada geçirildi.

TAVERNADA EĞLENDİLER
Özellikle bir tepe üzerine kurulu olan hilal şeklindeki volkanik Santorini Adası'nı çok seven gemi yolcuları, Pire Limanı'nda da Yunan tavernasına gitti. Buzuki dinleyip sirtaki oynayan yolcular, doyasıya eğlendi. Öte yandan satışa çıkarılan Karadeniz gemisi, Eylül ayında Yunan Adaları'na iki ayrı sefer daha yaptıktan sonra el değiştirecek.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır