kapat

02.08.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bush'u fena kızdırdı
Eski Amerika Başkanı George Bush, başkan adayı oğlu için "O şımarık bir zengin çocuğu" diyen Bill Clinton'ı hakkında bildiklerini anlatmakla tehdit etti

YAŞADIĞI yasak aşkla halkını hayal kırıklığına uğratan Amerika Başkanı Bill Clinton, görev süresinin dolması yaklaştıkça rakiplerine karşı saldırgan bir tavır sergiliyor. Son olarak en güçlü rakiplerinden Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı George W. Bush'a "şımarık zengin çocuğu" yakıştırması yapan Clinton, eski Amerika Başkanı Geoge Bush'u fena kızdırdı. Bugüne kadar oğlu ve Clinton arasındaki yarışı uzaktan izlemeyi tercih eden baba Bush, sonunda açtı ağzını yumdu gözünü... "Bugüne kadar Clinton'la ilgili tek kelime etmedim. İleri geri konuşup ağzımını açtırmasın" diyen Bush, sözlerini şöyle bitirdi: "Oğlum hakkında konuşmaya devam ederse onun hakkında bildiğim tüm rezillikleri tek tek anlatacağım."

RAKİBİNİ ÇEKEMEDİ
BEYAZ Saray'da son günlerini yaşadığı için hayli gergin olan Clinton, Demokrat Parti'nin bağış toplantısında yaptığı konuşmada, eski ABD Başkanı George Bush'un oğlunu yerden yere vurmuş, "Babası başkan olan şımarık zengin çocuğundan başka bir şey değil" demiş ve sözlerine şöyle devam etmişti: "Küçük Bush'un tek mesajı şu: Ben Teksas valisiyim. Babam Başkan'dı. Benim de bir beyzbol takımım var. Teksas'ta beni çok severler. İşte onun tek mesajı bu. Zaten başka bir mesaj vermesi de mümkün değil!" Öte yandan Clinton'ın eleştirilerine rağmen Bush Jr'ın büyük destek gördüğü de bir gerçek. Son olarak Cumhuriyetçi Parti'nin genel kongresinde konuşan Bush Jr. siyahların da favorisi olarak gösteriliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır