kapat

31.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trabzonspor'da Bulak'tan İsyan!
Bordo-Mavili takımın teknik direktörü, lig yaklaşırken kendisini yıldırmak isteyenlerin olduğunu belirterek, "Çaresiz değilim.

Beni yemek isteyenlerin kursaklarında kalırım" diye sert çıktı. Bulak, basınla ilgili ise, "Nedense beni gözlerine kestirmiş gibi davranıyorlar" dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Giray Bulak'tan FOTOMAÇ'a bomba gibi açıklamalar. Lig yaklaşırken kendisini yıldırmaya yönelik hareketlerin başladığını savunarak sert çıktı ve "Ben çaresiz değilim. Kimse beni yiyemez. Beni yemek isteyenlerin kursaklarında kalırım" dedi.

Transferleri savundu
Trabzonspor'u stresli bir dönemde devraldığını belirten Bulak, "Bu yükün sorumluluğunu biliyorum. Ayak oyunları ile yıpratılmaya çalışılıyorum. Her tezgaha karşı hazırlıklıyım. Erhan Namlı ve Zafer gibi iki yıldız aldık. Dünya devlerini de alsak dudak bükecek kişiler var" diye konuştu.

Başkan'la sorunum yok
Başkan Mehmet Ali Yılmaz'la hiçbir sorunu olmadığını belirten tecrübeli teknik direktör basınla ilgili sorunlarına da, "Nedense beni gözlerine kestirmiş gibi hareket ediyorlar. Bana istediklerini kolay kolay yaptıramazlar. Herkes görevini yaparsa sorun çıkmaz" şeklinde görüşlerini açıkladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır