kapat

31.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yabancılar süper
F.Bahçe'nin yeni transfer edilen yabancı oyuncuları, Stuttgart maçındaki futbollarıyla herkesin takdirini kazandılar. Lazetiç, Revivo ve Andersson performanslarıyla yönetimin doğru tercih yaptığını gösterdiler

Fenerbahçe'nin yeni yabancıları beğenildi. Önceki gün oynanan ve 3-2 kazanılan Stuttgart maçında görev yapan Revivo, Lazetiç ve Andersson sergiledikleri futbolla gelecek için umut verdiler. Otoriteler şu andaki kadroya Rapajic, Mirkoviç ve Baliç'in de katılmasıyla F.Bahçe'nin güçlü bir ekip oluşturacağı görüşünde birleşiyorlar.

Andersson rüzgârı
Stuttgart maçında iki gol atan Andersson F.Bahçe'nin uzun yıllardır aradığı forvet olduğunu gösterdi. İkili mücadelelerde etkili olan, tüm hava toplarına yükselen ve rakiplerini etkisiz bırakan İsveçli golcü, Baliç'in gelişiyle de rahatlayacağa ve daha çok gol atacağa benziyor. Bir diğer yabancı Lazetiç ise ileriye yaptığı çıkışlarla dikkat çekti.

En hazırı Lazetiç
Sarı-Lacivertli ekibin 23 yaşındaki Yugoslav oyuncusu, ayağına her gelen topta ileriye hızlı çıkışlar yaparak forvetleri sık sık gol pozisyonuna soktu. Lazetiç, F.Bahçe'nin sezon öncesi en hazır futbolcusu olarak değerlendirildi. Diğer yabancı Revivo da İspanya Ligi'ndeki gibi hızlı bir futbol sergiledi ve Denizli'ye güven verdi.

Sırada diğerleri var
F.Bahçe yeni gelen bu üç yabancısıyla oldukça formda gözükürken, şimdi herkes Rapajic, Mirkoviç ve Baliç'in de dahil olduğu bir takımı düşünüyor. Baliç'in bugün imza atmak için Türkiye'ye geleceği öğrenilirken, Biscan için bekleyiş sürüyor. Önümüzdeki hafta 6. yabancı için son karar verilecek.

Ferudun NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır