kapat

31.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz'ın sportif haftasonu
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, Çeşme ilçesi Alaçatı beldesinde, voleybol oynayıp, denize girdi.

Aliağa'daki Klor Alkali Fabrikası'nın açılışından sonra helikopter ile Çeşme'nin Alaçatı beldesindeki Süzer Paradise Oteli'ne giden Yılmaz, bir süre dinlendikten sonra plaja indi. Yılmaz, burada bir süre sohbet ettiği Turizm Bakanı Erkan Mumcu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, ANAP Milletvekilleri Sühan Özkan, Aydın Ayaydın, ANAP Konak İlçe Başkanı Bilal Doğan, Mustafa Süzer ve şovmen Beyazıt Öztürk ile plajdaki voleybol sahasına indi.

Mevcut kadro, maç için 2 takıma ayrıldı. 45 dakikalık maçı, Mesut Yılmaz, Beyaz, Turizm Bakanlığı Müsteşarı Nevzat Saygılıoğlu, ANAP Milletvekili Zeki Çakan, Yaşar Okuyan ile 2 turizmciden oluşan takım 3-0 kazandı. Karşı takımda ise Erkan Mumcu, Aydın Ayaydın, Sühan Özkan, Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Süzer ile 2 yeğeni vardı.

İLGİNÇ MAÇ MUHABBETİ
Mesut Yılmaz oyun sırasında Yaşar Okuyan'a dönerek "Bu işi öğreneceksin amele bakanı" dedi. Okuyan ise "Evet efendim iyi oynuyorum di mi?" sözleriyle yanıt verdi. Karşı takımda yer alan Mumcu da Okuyan'a takılarak "Bu işi öğreneceksiniz sayın amele bakanım" diye laf attı. Okuyan da Mumcu'ya dönerek, "Ben sizin gibi entelektüel bir bakan değilim. Amele bakanıyım. Ama bu işi de iyi yapıyorum" şeklinde takıldı. Maçın ardından her iki takımın oyuncuları da denize girdi. Daha sonra plajda bir süre dinlenen Yılmaz, akşam saatlerinde Süzer Paradise Otel'in açılışını yaptı. Açılışın ardından İzmir'den Bodrum'a giden Yılmaz, dün saat 16.30'da da İstanbul'a geldi.

Turan GÜLTEKİN-Mustafa HEPEKİZ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır