kapat

31.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Mirzabeyoğlu'na 'Mahşerin seyisleri' saldırmış!
İBDA-C'nin iddiasına göre "Kumandan" Mirzabeyoğlu ne hasta, ne de kişiliği bozuk. İntihara teşebbüs etti çünkü cinler çarptı

İslamİ terör örgütü İBDA-C'nin lideri olduğu iddiasıyla tutuklanan Salih Mirzabeyoğlu'nun geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği başarısız intihar girişimine "Yahudi cinlerinin" neden olduğu öne sürüldü. İBDA Avrupa Cephesi tarafından hazırlanan bildiride, İsrail Başhahamlar Meclisi'nin, Haham Yossef Ovadia önderliğinde hazırladıkları "Salı 7'lisi" adı verilen Kabbal büyüsüyle saldırıya geçtiği savunuluyor.

'ABDESTSİZ DOLAŞMAYIN'
Bildiride "Birçok Müslüman öndere karşı kullanılan bu büyü, çok güçlü etkilere sahip olup, merkezi sinir sisteminin "Formatio Reticularis" bölümünde ciddi tahribatlara yol açmaya ve insanın bilincini ortadan kaldırmaya yöneliktir. Sema cinlerinin kapasitelerinin ve kabiliyetlerinin çok çok ötesinde olan bu faaliyete karşı, abdestsiz dolaşılmaması önerilir" denildi.

SEYİSLERİN KİMLİĞİ BELLİ
İBDA Avrupa Cephesi hazırladığı bildiride, büyüyü gerçekleştirenlerin Megiddo (Armageddon-Mahşer) Seyisleri adı verilen bir grup olduğunu da ileri sürüyor. Gizli bir örgütlenme olduğu iddia edilen Megiddo Seyisleri'nin, Kabbal ve Talmud uzmanı oldukları vurgulanıyor.

Bildiride, büyüyü gerçekleştirenlerin kimliklerinin tespit edildiği, takibatın yürütüldüğü ve isimlerinin ilgili İBDA-C timlerine ulaştırılacağı da belirtiliyor; İBDA-C üyelerinin ve sempatizanlarının büyüye karşı teyakkuzda olmaları konusunda uyarı yapılıyor.

Bildiride Mirzabeyoğlu'nun cezaevindeki intihar girişimi ile ilgili olarak şu satırlara yer veriliyor: "27 Haziran tarihinde 'intihar teşebbüsü' olarak adlandırılan hadisenin iç yüzü budur. Metris baskını sonucu, Kumandan Mirzabeyoğlu'nu öldüremeyenler, bu defa bundan yaklaşık üç ay önce Kumandan Mirzabeyoğlu'na bahsini ettiğimiz büyüyü yapmışlardır. Bu süre içinde, Mirzabeyoğlu'nun büyünün asıl etkisini atlattığını ve bir Nakşi şeyhi tarafından sürekli okunduğunu biliyorduk."

CİNLER SURETİNİ GÖSTERDİ
İBDA-C'nin bildirisinde Mirzabeyoğlu'nun "psikolojik tahlili" de şöyle yapılıyor: "Mirzabeyoğlu'nun, cezaevindeki arkadaşlarına 'Kimse abdestsiz dolaşmasın, ben atlattım ama, size yapılırsa altından kalkamazsınız' uyarısında bulunduğunu biz biliyorduk. Bu güçlü Kabbal büyüsünün eseri olarak birkaç defa cinlerin suret kazanarak, Kumandan Mirzabeyoğlu'na fiili saldırıda bulunduklarını da biliyorduk.

"Yoksa Kumandan Mirzabeyoğlu ne hastadır, ne intihara eğilimlidir, ne de kişilik bozukluğuna sahiptir."

Okan KONURALP


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır