kapat

31.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kiss Müzik'ten dev atılım
Kiss Müzik, piyasanın devi sayılan Klip Müzik'in yarısını satın alarak, büyük bir atılım yaptı

Müzik piyasasında küçük Türk firmalarının büyük yabancı müzik firmalarıyla yaptıkları ticari evlilik geleneğini Kiss Müzik bozdu. Bilgin İletişim Grubu bünyesindeki Kiss Müzik, müzik piyasasında önemli bir yere sahip olan Klip Müzik'in yarısını satın alarak ortak oldu.

İki yıl önce müzik piyasasına giren ve Zerrin Özer, Nalan, Ayşegül Aldinç, Fatih Kısaparmak ileTuba Önal gibi sanatçıları bünyesinde bulunduran Kiss Müzik'in, Klip Müzik'e ortak olması müzik sektöründeki iki Türk firmasının da ilk birlikteliği anlamını taşıyor. Yaklaşık 10 aydır yapılan görüşmelerin ardından iki büyük müzik grubunun birleşmesiyle ilgili olarak Kiss Grup Başkanı Cüneyt Ortan şunları söyledi:

"Bu sektörde en iyi olmak için yola çıkan Kiss Müzik'in Klip Müzik ile birleşmesiyle müzik sektöründe Batı normlarında gelişmeler sağlamayı amaçlıyoruz. Bu ortaklıkla kurumsallaşmamızı daha iyi sağlayacağız" dedi. Klip Müzik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Işık ise bu ortaklıkla daha büyük başarılara imza atılacağını söyledi. Klip Müzik'in aralarında Muazzez Abacı, İzzet Yıldızhan, Pınar Eliçe gibi yirmiye yakın sanatçısı bulunuyor.

Bilgin İletişim Grubu büyüyor
Bİlgİn İletişim Grubu hızla büyümeyi sürdürüyor. Klip Müzik'in de grubun içerisine dahil olmasıyla toplam şirket sayısı 10'a çıktı. Bilgin İletişim Grubu'nda şu şirketler bulunuyor: Gösteri Hizmetleri A.Ş, Ülke TV, Kiss Müzik, Kiss TV, Müyada Dağıtım, Kiss FM, Radyo Sport-Şık FM, Kiss Prodüksiyon, Kiss Digital Entertaiment, Klip Müzik.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır