kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sezer'in Köşk rahatlığı
Kamuoyunun karşısına spor giysilerle çıkmamaya özen gösteren Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Huber Köşkü'nde şortla yürüyüş yaparken görüntülendi

Cumhurbaşkanı seçildiği gün frak giymeyi reddeden ve o günden bu yana "farklı" cumhurbaşkanı portresi çizen Ahmet Necdet Sezer, göreve geldiğinden bu yana ilk kez şortlu haliyle görüntülendi.

Forslu makam arabaları yerine sivil plakalı araçlarla sık sık Çankaya Köşkü dışına çıkan, kırmızı ışıkta durduğu için tartışma yaratan ve sade vatandaş gibi marketlerde alışveriş yapan 10'uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de aslında spor giyimi tercih ediyor.

TESADÜFEN ÇEKİLDİ
Ancak Sezer, Süleyman Demirel ve Turgut Özal'ın tersine, kamuoyunun karşısına spor giyimli şekilde çıkmamaya büyük özen gösteriyor.

Cumhurbaşkanı Sezer, dün sabahın erken saatlerinde İstanbul'daki Huber Köşkü'nün bahçesinde tek başına yürüyüş yaparken "tesadüfen" AA foto muhabirine yakalandı. Yürüyüşü sırasında beyaz tişort, bej rengi bir şort ve beyaz spor ayakkabı giyen Ahmet Necdet Sezer, yaklaşık 1 saat süreyle, tempolu yürüyüş yaptı.

HABERİ YOKTU
AA muhabiri Aziz Uzun'un teleobjektifle çektiği açıklanan fotoğraflar, "halktan biri" olarak görünmeyi seven Sezer'in, cumhurbaşkanı olduktan sonra ilk kez spor giysilerle çekilmiş görüntüleri oldu. Açıklamaya göre fotoğraflar Sezer'in haberi olmadan çekildi. Ancak bu durum, "Ya foto muhabirinin yerinde Sezer'e suikast düzenlemek isteyen birileri olsaydı?" sorusunu gündeme getirdi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır