kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uçtu uçtu korkuttu!
Bungee jumping yapmak için 70 metreden atlayan manken Aysu Baceoğlu, kollarını sarkıtıp uzun süre sessiz kalınca çevredekileri korkuttu

Manken Aysu Baceoğlu, Alanya'da "Troy Outdoor Club" tarafından düzenlenen spor etkinliklerinde cesaretiyle dikkat çekti. Baceoğlu, etkinlikler çerçevesinde bungee jumping ve rafting yaptı, çamur banyosuna daldı. Etkinlikler çerçevesinde önce Köprülü Kanyon'a iple inildi, ardından rafting başladı. Maceraseverler, 2 saatlik parkuru 1.5 saatte tamamladılar. Manken Aysu Baceoğlu, Köprülü Çay Kanyonu'nda çamurbanyosu için konakladı; vücudunu çamurla sardı.

Köprülü Çay'daki rafting turundan sonra Alanya sahilinde bungee jumping gösterileri başladı. Havada "artistik dans, atlayarak sudaki bayrağı alma, bisikletle atlama" gibi farklı çılgınlıklara sahne olan etkinlikte, Aysu Baceoğlu da dua ederek ayağına bağlı iple kendini 70 metreden attı. Baceoğulu'nun atladıktan sonra havada kollarını açıp uzun süre sessiz kalması herkesi korkuttu. Ancak bunu konsantrasyonunu bozmamak için yaptığı ortaya çıktı. Mankenin cesaretini turistler de uzun süre alkışladı.

Bülent İPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır