kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sezen'in yeni yıldızı büyüledi
Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Konserleri'nin ilk gecesinde sahneyi vokalisti Işın Karaca'yla üç kez paylaştı ve "Bir şuursuzluk daha ettim. Müzik dünyasına bir yıldız daha kazandırıyorum" dedi

Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde kelimenin tam anlamıyla şov yaptı... Bugüne kadar müzik dünyasına Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, Levent Yüksel, Göksel gibi genç yetenekleri kazandıran Aksu, bu konserinde de vokalisti Işın Karaca'ya el verdi. Her türlü komplekslerinden arınmış bir sanatçı olarak sahneyi Işın Karaca'ya bırakan Aksu bu tavrı ile izleyicinin gönlünü bir kez daha fethetti.

Bu yıl Kuşadası Festivali'nde Altın Güvercin ödülünü kazanan Işın Karaca'yı takdim ederken, "İşte muhteşem bir ses" diyen Aksu sözlerini şöyle sürdürdü:

"BAŞARILI OLACAK"
"Onun için önümüzdeki kış bir albüm hazırlayacağım. Işın'ın çok başarılı olacağına inanıyorum. Kuşadası'ndaki bütün ödülleri toplayıp geldi." Aksu'nun gençlere destek veren ve yol açan bu sözleri izleyiciden büyük alkış aldı. Sanatçı, Işın şarkılarını seslendirirken sahneyi ona bıraktı ve kulise gitti.

Öte yandan ünlü sanatçının, kostüm ve sahne tasarımını, Time Dergisi'nde 100 yılın en iyi tasarımcıları arasında gösterilen ve bu sene Londra Moda Haftası'nda yılın modacısı ödülünü alan Hüseyin Çağlayan hazırladı. Konserin iki bölümü için iki özel kıyafet hazırlatan Aksu'nun bunlardan sadece birini giymesi dikkati çekti. Aksu "Sizin için hiçbir masraftan kaçınmadık" diye espri yapınca hayranları kahkahalarla güldü.

Esin ÖVET


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır