kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte prensi yakan poz!
Danimarka'nın müstakbel kralı Prens Frederik, üstsüz sevgilisi Bettina ve çıplak erkek dostu ile paparazzilere yakalanınca krallık tacını riske soktu

Danimarka veliaht prensi Frederik'in sevgilisi Bettina Ödum'un üstsüz resimleri Danimarka'yı karıştırdı. Arkadaşları ve sevgilisiyle çıktığı tatilde, yatla Fransa'nın ünlü tatil beldesi St. Tropez'e giden Prens Frederik, paparazzilere yakalanınca olanlar oldu. "Se og Hör" adlı dergide yayınlanan fotoğraflarda müstakbel kraliçeyi üstsüz, müstakbel kralı da çırılçıplak bir erkekle gören halk, Frederik'in kardeşi Joakim'in krallık için daha uygun olduğunu düşünmeye başladı.

KARDEŞİ TAHTA ADAY
PRENS Frederick, daha önce de şarkıcı olan eski sevgilisi Maria Montell ile çıplak yakalanmıştı. Bu son fotoğrafların ardından Kraliçe Margarethe'nin, Prens'le konuşarak hayatına bir düzen vermesini isteyeceği tahmin ediliyor. Magazin basınının yanısıra saraya yakın çevreler de artık Bettina Ödum'un Prens'le evlenmesinin imkansız olduğunu belirtiyor. Danimarka basını, Prens Frederik'in tahtı küçük kardeşi Joaikim'e kaptırması ihtimalinin gün geçtikçe arttığını da ısrarla vurguluyor.

Sadi TEKELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır