kapat

29.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fransa'dan Anadolu'ya ralli heyecanı
Paris'te başlayıp İstanbul'da bitecek olan "Club Master Rallye 2000" Eyfel Kulesi'nin yanındaki ünlü Trocadero Çeşmesi'nin önünden start aldı.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Master Rallye 2000'e 18 ülkeden toplam 52 motor, 40 otomobil ve 5 kamyon yarışmacı olarak katıldı. Ralliciler, çarşamba günü sabahın erken saatlerinde ilk durak olan Fransa'nın Naney şehrine gitmek için hareket ettiler. Kuzey Fransa, Almanya ve Avusturya'yı 1 günde geçecek olan ralliciler; Macaristan'da mola verecekler. Romanya'da 2'nci etabı tamamlayacak olan yarışmacıların araçları gemiyle Samsun'a aktarılacak. Sürücüler de hava yoluyla Samsun'a ulaşacak. 2-6 Ağustos tarihleri arasında Anadolu'da yapılacak 5 etabın ilki Sivas'a kadar olacak. Sonra da sırasıyla Kayseri, Konya ve Eskişehir'e geçilecek. Eskişehir'de son startı alacak olan ralli, İstanbul'da bitecek.

Bu yılki ralliye otomobil dalında Türkiye'den Ali Deveci-Galip Gürel ile Ali Vural Ak-Mehmet Kitapçı ekipleri, motor dalında ise And Tüfekçi, Tekin Kahraman, Kemal Kantar, Süleyman Memnun, Ali Seyhan, Kutlu Torunlar ve Yüksel Şenol katılıyor.

Nurdan BERNARD


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır