kapat

23.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ortada kaldım
"Hayatımı F.Bahçe'de oynamaya göre düzenlemiştim. Hiçbir kulüp beni arayıp sormuyor. Kamptan kaçmadım. Las Palmas'la da görüşmedim."

Kurban edildim
F.Bahçe ile Jet-Pa'nın anlaşamaması sonunda, sarı-lacivertli takımın kampından ayrılan Oktay, babasının New York'taki evinden SABAH'a konuştu. Sarı-lacivertli takımda oynayacağı için Çiftehavuzlar'da 30 bin $'a ev tuttuğunu, hayatını da buna göre düzenlediğini belirten Oktay, "Ama şimdi ortada kaldım. Hiçbir kulüp arayıp sormuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben kamptan kaçmadım. Jet-Pa yöneticileri ayrılmamı söyledi, ben de herkesin gözünün önünde gittim" diye konuştu

İmzamın arkasındayım
Kamptan ayrıldıktan sonra doğruca ABD'ye gittiğini belirten Oktay, "Las Palmas'la görüşmedim. Ben F.Bahçe'yle bundan 3 ay önce ön protokol imzaladım. Hâlâ da attığım imzanın arkasındayım. Eğer kaçacak olsam o zaman gider Las Palmas'la anlaşırdım. Ama İspanyollar bana teklif getirdiklerinde, F.Bahçe'yle anlaşmış olduğum için masaya bile oturmadım" dedi. Gelişmeleri ABD'den takip ettiğini söyleyen Oktay, bu sezon futboldan uzak kalmaktan korktuğunu da sözlerine ekledi.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır