kapat

23.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kanal 6 yeniden doğuyor
Türk halkının ilk göz ağrısı Kanal 6, yeni bir yönetim ve yenilikçi anlayışla Pazartesi günü izleyicileriyle buluşuyor

Türkiye'de özel televizyonculuğun temel taşlarından Kanal 6, yarından itibaren TV izleyicilerinin gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. Yeniden doğmaya hazırlanan Kanal 6'da artık her şey çok farklı.

Kanal 6, Mahmut Övür yönetimindeki haberci kadrosuyla atağa hazırlanıyor. Ana haberde Hakan Aygün, her sabah "Türkiye Uyanıyor" ile Zeynep Kasımlıoğlu, usta gazeteci- deneyimli yazar "Can Ataklı İle Öğle Haberleri", yeni günün son haberlerinin yer aldığı "Gece Habercisi" ile Kanal 6, haberciliğe yeni bir soluk getiriyor. Tüm dünyada kitleleri peşinden sürükleyen spor dünyasındaki son gelişmeler de Kanal 6'da.

'SABAH NEŞESİ'
Kanal 6'da eğlence sabah başlıyor. Sunuculuğunu Merve Erkan ve Oben Budak'ın yaptığı "Sabah Neşesi"nin ilk gün konukları Ciguli. "Kim Bu?" yarışmasının konuğu ise sürpriz. İzleyicilerin telefonla katılacağı ve hediyeler kazanacağı yarışmada her gün ünlü bir konuk yer alacak. Programda ayrıca günlük hayatta karşılaştığımız problemlerin çok basit çözümlerine de yer veriliyor. Sabah Neşesi hafta içi her sabah 10.30'da.

'HAYATIN İÇİNDEN'
Nihat Durukan'ın sunduğu "Hayatın İçinden" hafta içi her gün 13.30-16.00 saatleri arası ekrana gelecek. Bu programda herkesin başına gelebilecek olaylar farklı bir bakış açısı, gerçek tanıklar ve ünlü konuklarla birlikte tartışılacak. Durukan'ın ilk gün konuğu Fatih Kısaparmak. Programda sanatçıyla yapılan sohbetin yanı sıra birbirinden güzel türküler de yer alıyor. Hayatın İçinden 'ünlülere saygı köşesi'nde ise İlham Gencer'i ağırlıyor. Programda gençlerin büyük ilgi gösterdiği Piercing ile ilgili ilginç bilgiler veriliyor.

'MAGAZİN KEYFİ'
Deneyimli gazeteci Ali Çınar'ın yönetiminde tarafsız, dürüst, düzeyli, eğlenceli ve dinamik bir program olmayı amaçlayan "Magazin Keyfi" her Perşembe ana haberden sonra 21.30'da ekrana gelecek. Merve Erkan'ın sunacağı programda sinema, tiyatro ve show dünyasından haberlerin yanı sıra özel röportajlar da yer alıyor.

VE 'DR. STRESS'
Şimdiye kadar yaptığı 600 programla bir tartışma klasiği olan Dr. Stress yeniden Kanal 6'da. Ünlü tiyatrocu Nedim Saban'ın yönettiği Dr. Stress, hayli iddialı geliyor. Bu güne kadar yaptığı tüm programları olay yaratan Nedim Saban, ilginç konukları ve sürpriz tartışma konularıyla yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Kanal 6 bunlarla da bitmiyor. Müzik, sinema, tiyatro ve show dünyasının starları da Kanal 6'da buluşuyor.

HAFTANIN FİLMLERİ
Kanal 6 Sineması yepyeni filmlerinin yanı sıra sinema şaheserlerini yayınlamaya da devam ediyor. İşte bu haftanın filmlerinden seçmeler:

ARZULARIN KADINI: Başrollerini Bo Derek ve Robert Mitchum'un oynadığı film, yarın akşam 22.30'da ekrana geliyor.

GENÇ SİLAHŞÖRLER: Emilio Esteves ve Kiefer Sutterland'in oynadığı film 27 Temmuz Perşembe günü 22.30'da ekranda.

SINIF 1999: Bradles Greeg ve Stacy Kakeach'in başrollerini paylaştığı film 28 Temmuz Cuma günü 22.30'da


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır