kapat

22.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlısınız.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Kendinizi eğlenceli ve sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gün. İdealleriniz doğrultusunda geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzdaki Mars'la ve Güneş'le uyumlu açılar yapan Ay'ın olumlu enerjisi kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Duygusal bakımdan yoğun hissedebileceğiniz bir gün. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün eşinizin ve ortağınızın desteğini birçok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir gün. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde başarılı olacaksınız.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yengeç'teki Güneş ve Mars'la olumlu açılar yapan Balık'taki Ay'dan rahatlatıcı etkiler alacağınız bugün, enerjinizi yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Sevgide her zamankinden daha başarılısınız.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün sevdikleriniz, akrabalarınız ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Kendinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) İletişime önem vereceğiniz hareketli bir gün. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Ay'ın burcunuzdaki konumu ve yaptığı olumlu açılar sizi, duyarlı ve girişimci kılıyor. Yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır