kapat

21.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gözler Nyon'da
Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu kuraları bugün çekiliyor. G.Saray seribaşı... Kurada Beşiktaş'ın 2. turda Levski'yi elemesi halindeki rakibi de belli olacak

Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu kuraları bugün 13.00'te Nyon'da çekiliyor. G.Saray, 16 seribaşı arasında. 8-9 ve 22-23 Ağustos'taki maçlarda turu geçenler Şampiyonlar Ligi'ne girecek. G.Saray, 25 Ağustos'taki Süper Kupa maçı sebebiyle rövanşı 15 veya 16 Ağustos'ta yapacak.

Üçüncü tura giren 16 takımdan Inter, Valencia, Porto, Lyon, Feyenoord, Milan, Dinamo Kiev, L.Moskova, Panathinaikos, Leeds ve Sparta Prag, ikinci turda oynayan Slavya Prag, Rosenborg, Brondby ve G.Rangers da diğer seribaşları.

Leeds çıkmayacak
Seribaşlarının hiçbiri G.Saray'a çıkmayacak? Ama biri Beşiktaş'ın rakibi olabilir. Üçüncü tura doğrudan giren Hamburg, 1860 Münih, Dinamo Zagreb, Tirol, St.Gallen (İsviçre) ve Herfolge (Dan), G.Saray'ın muhtemel rakipleri arasında... Ayrıca 26 Temmuz ve 2 Ağustos'taki ikinci tur maçları sonunda Anderlecht, Sturm Graz, Hajduk (Hır), Kızılyıldız (Yug), D.Bükreş (Rom), Helsingborg (İsveç), Shakhtar Donetsk (Ukr), I.Bratislava (Slovakya) da G.Saray'a çıkabilecek takımlardan.

GALİP ÖZTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır