kapat

21.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Tayyip bizimdir bizim kalacak!'
Tansu Çiller'in Recep Tayyip Erdoğan'a "FP'den hayır gelmez. Sen DYP'ye gel" demesine kızan Recai Kutan "O bizim saflarımızda ve hep öyle olacak" dedi

Siyasi yasaklı Recep Tayyip Erdoğan, Tansu Çiller ve Recai Kutan arasında paylaşılamıyor. Doğru Yol Partisi "Fazilet'ten sana hayır gelmez. Bizimle birlikte hareket et" derken, FP lideri Recai Kutan, Tayyip Erdoğan'ın kendi saflarında yer aldığını, DYP'ye gitmesinin mümkün olmayacağını açıkladı.

Recap Tayyip Erdoğan'ın Doğru Yol Partisi'ne gitmesi için aklını kaçırması gerektiğini vurgulayan Recai Kutan, "Eğer aklını kaçırmamışsa, böyle bir teklifi kabul etmez. Sayın Tansu Çiller'in yaptığı teklifte hiç hoş değil" diye konuştu. Konuyla ilgili olarak SABAH'a konuşan Recai Kutan, sözlerine şöyle devam etti:

"Tayyip Bey'e bu yönde teklif yapıldığı söyleniyor. Ben böyle bir teklife çok şaşırdım. Hiç beklemiyordum. Benim en önde gelen bir DYP'liye 'Onlardan sana hayır gelmez. FP'ye gel' demem gibi bir şey. Zaten Tayyip Bey de böyle bir teklifi kabul etmez. Niye etsin ki? Aklını kaçırmadı ki! Tayyip Bey'in sahip olduğu görüşten kopacağını zannetmiyorum. Bizim öteden beri kendisiyle özel bir hukukumuz var."

"DEĞERLİ BİR KARDEŞİMİZ"
Kutan, "Recep Tayyip Erdoğan ile olan ilişkileriniz nasıl?" şeklindeki soruya ise şu cevabı verdi: "Kendisi bana karşı hürmette kusur etmez. Hem kendisinin siyasi yasaklı olması, hem de işlerimizin yoğunluğu nedeniyle şu sıralar çok sık görüşemiyoruz. Ancak kendisi çok değerli bir kardeşimizdir."

Ali Ekberk ERTÜRK - Fatih ATIK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır