kapat

21.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz ekibini İstanbul'da topladı
ANAP Genişletilmiş Başkanlık Divanı, Genel Başkan ve Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz başkanlığında dün Durusu Park Resort Hotel'de toplandı.

Geceyi Swissotel'de geçiren ve AB'den Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinden istifa eden Mehmet Ali İrtemçelik ile sabah saatlerinde otelden ayrılan Mesut Yılmaz, saat 10.00'da Dolmabahçe'den, Zorlu Holding'e ait bir helikopterle toplantının yapılacağı otele gitti.

ANAP Genişletilmiş Başkanlık Divanı'nın iki gün sürecek olan tplantısının ardından, Cumartesi günü de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplanacak. Toplantıya, bazı ANAP'lı bakanların da katıldıkları öğrenildi. ANAP Balıkesir Milletvekili Agah Oktay Güner ise saat 12.00 sıralarında arabasıyla otelden ayrıldı.

YILMAZ İLE MGK
Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Temmuz ayı olağan toplantısını 26 Temmuz'da İstanbul'da yapacak. MGK toplantısı nedeniyle Ahmet Necdet Sezer, Cumhurbaşkanı seçildikten sonra ilk kez İstanbul'da gidecek. Toplantıya uzun bir aradan sonra ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz da Başbakan Yardımcısı Devlet Bakanı sıfatı ile katılacak.

Yusuf DEMİR (SHA)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır