kapat

21.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu hisselere dikkat!
Borsanın çıkışa geçtiği 21 Ekim'den bu yana 25 şirketin fiyatı, dolar bazında yüzde 60 ile yüzde 1 arasında gerilerken, 255 hissenin fiyatı ise Ekim ayının üzerine bulunuyor

Önce soluksuz yükselen ardından da hızla düşüşe geçen borsada, 21 Ekim'den sonra 25 hisse senedinin fiyatı dolar bazında yüzde 60 ile yüzde 1 arasında geriledi. Buna rağmen 255 hisse senedinin dolar bazında fiyatı ise 21 Ekim'deki fiyatların üzerinde işlem görüyor.

25 hisse senedinin fiyatının borsanın çıkışa geçtiği 21 Ekim'den sonra dolar bazında gerilediğini ancak bu hisselerin tamamının alım için uygun olmadığını söyleyen bir borsacı, "Alım için bir hissenin fiyatının ucuz olması tabiki önemli bir unsurdur. Ancak, hissenin ucuzluğun yanı sıra başka koşullara da bakılmalı. Hissenin teknik ve temel beklentilerine paralel olarak alım yapılmalı" dedi.

21 Ekim'de 5.32 cent seviyelirde bulunan Tüpraş hisseleri, yaklaşık on ay sonra da 5.06 cent seviyesinde işlem görüyor. Borsanın çıkışa geçtiği dönemde fiyatı 8.75 cent olan Petrol Ofisi'nin fiyatı da yüzde 48'lik gerilemeyle 4.59 cente indi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır