kapat

21.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Limasollu
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Cenajans Grey'den muhteşem kutlama
Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen reklam ajanslarından Cenajans Grey, 30'uncu kuruluş yılını Tarabya'daki ajans bahçesinde görkemli bir törenle kutladı.

Cenajans Grey Yönetim Kurulu Başkanı Nail Keçili, iş ve reklam dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren törende son derece mutlu olduğunu dile getirirken, Mehveş Emeç ve Quarteto Porteno konserleriyle katılanları büyüledi.

Geceye Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet ve Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile eşi Oya Eczacıbaşı'nın yanısıra, Necati Akçağlılar, ve Ali Kibar gibi iş dünyasının ünlüleri katıldı. Nilüfer, Mustafa Sandal, Tuba Önal, Sinan Çetin ve Mustafa Altıoklar gibi sanat dünyasının renkli isimleri de kutlamada hazır bulundular. Gecede genç popçu Mustafa Sandal, son günlerdeki hit parçası "Tek geçerim"in, Nail Keçili'ye uyarlanmış versiyonu için özel doldurduğu cd'yi Keçili'ye armağan etti.

Dünyanın 78'inci büyük reklam ajansı
1970 yılında kurulan Cenajans Grey, geride bıraktığı 30 yılda birçok başarılara imza attı. Cen Ajans Grey, 30. yılında son 12 yıldır Türkiye'nin 1 numaralı ajansı olma özelliğini taşıyor. Türkiye'de ilk defa dünyanın en başarılı reklam ve iletişim şirketleri arasında ilk 100'e girmeyi başaran Cenajans Grey, dünyanın 78. en büyük ajansı. Türkiye, Türkiye Cumhuriyetleri ve Kıbrıs başta olmak üzere 6 ülkede, 14 ilde hizmet veren Cenajans Grey, Nail Keçili'nin sahibi olduğu MNK Holding'e bağlı. MNK Holding'in patronu Nail Keçili, 26 şirketinden biri olan Cenajans Grey'in iletişim kolunda Türkiye'de bir numara olmayı bundan sonrada sürdüreceğini belirtiyor.

Değer ÖZERGÜN-Hakan YAĞCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır