kapat

14.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hillary, Bill'i nasıl kaptı?
Hillary, Clinton'ı 18'lik bir sarışının elinden kapıp evlendi

Gelecek hafta piyasaya çıkacak olan ve Bill Clinton ile Hillary'nin evliliğinin anlatıldığı "State of a Union: Inside the Complex Marriage of Bill and Hillary Clinton" adlı kitapta, Clinton'ın seçim kampanyasında çalışan bir kız yüzünden evleneceği Hillary'yi terk etmeyi düşündüğü iddia edildi.

PEŞİNDEN KOŞTU
Kitabın yazarı Jerry Oppenheimer'a göre, Clinton ile Hillary'nin evlilik planları yaptığı 1974'te, Clinton çevresinde bir yığın kızla Kongre'ye girebilmek için kampanya yürütüyordu. Bu dönemde Washington'da bulunan Hillary, Clinton'ın çapkınlıkları hakkındaki dedikodular ayyuka çıkınca, babası ve kardeşini Clinton'a göz kulak olmaları için Arkansas'a gönderdi.

Bill'in, kampanya ekibinden 18 yaşında bir kızla ilişkisi vardı. Hillary ayrılmaya karar verdi ve Arkansas'a döndü. Siyasi ihtiraslarla doluydu. Bu nedenle kendisinin siyasi açıdan daha iyi bir hayat arkadaşı olacağına Bill'i ikna etmeyi başardı ve ertesi yıl evlendiler. Hatta evlenmeden önce anlaşma imzaladılar: Nihai amaçları Beyaz Saray olacaktı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır