kapat

21.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Figo'yu durdurun
Usta futbolcu, bir kaç gün önce yenildikleri Portekiz'in, üst düzey bir takım olduğunu belirtirken, "Özellikle Figo'nun çok iyi marke edilmesi lazım" dedi

G.Saray'ın tecrübeli yıldızı Hagi, Milli Takımımız'ın çeyrek finaldeki rakibi Portekiz'i SABAH'a değerlendirdi. Geçtiğimiz cuma günü son dakika golüyle yenildiklerini Portekiz'in teknik kapasitesi çok yüksek bir takım olduğunu belirten Hagi, "Bu tür turnuvaların hep bir sürpriz takımı vardır. Portekiz de buna aday. Takım oyunu açısından mükemmeller. Türkiye'yi elerlerse final oynayabilirler" diye konuştu.

Figo'nun dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olduğunu söyleyen Romen yıldız, "Oyunu çok iyi yönlendiriyor. Kesinlikle marke edilmeli. Bana göre bu iş için en uygun isim de Fatih. Ayrıca Rui Costa da tehlikeli bir isim" ifadesini kullandı.

Savunmaları zayıf
Portekiz forvetinin çok hızlı olduğunu vurgulayan Hagi, "Ama hava toplarında iyi değiller. Türkiye'nin 1'e 1, 2'ye 2 yakalanmaması lazım" dedi. Rakibimizin savunmasının en zayıf tarafı olduğunu ifade eden tecrübeli yıldız, "Arif ve Hakan, günlerinde olurlarsa kesin gol atarlar. Türkiye fizik açıdan ayakta kaldığı sürece Portekiz'i geçebilir" yorumunu yaptı.

YAŞAR YALÇIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır