kapat

21.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Dev çöktü

Bu kadar sene futbol izlerim, Almanya'yı bu kadar aciz, güçsüz ve futboldan yoksun görmedim. Aslında kabahati teknik direktör Ribbeck'de bulmak lazım. O güçlü Alman Ligi'nden çıkardığı milli takımı herhalde çok düşündü.

Futbolu bırakmış Matthaeus'dan, bitmiş Haessler'den, medet umup sahaya sürmesine şaşmamak elde değil. 30 metre kare içinde oyun devri geçti artık. Hele Jancker'in ağır ve hantal haline Ribbeck nasıl 75 dakika dayandı, anlamak mümkün değil.

Asıl bizi düşündüren tabii ki rakibimiz Portekiz. Futbolda artık mekanik, tek düze sistemler iflas etti. Topa artık bir hanım nezaketinde davranılması gerikiyor.Göze hoş gelen bireysel yetenekleri kullanarak hem zevkli futbol seyrettirme ve gol atabilmek hüneri önemli. İşte Portekizli futbolcular topa bu yazdıklarım gibi davranıyor ve istediklerini elde ediyorlar.

Çeyrek finaldeki rakibimiz Portekiz güçlü ve zor bir takım. Ama milli oyuncularımızın netice ne olursa olsun yürekleriyle iyi mücadele ederek bir futbol oynama çabaları istenileni almak için yeterli olacaktır.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır