kapat

21.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hayal değil gerçek
Özel birisiyle çok özel bir yere gitmek isterseniz Hayal Kahvesi'ni göz ardı etmeyin

6 YılL önce açılan giren Çubuklu Hayal Kahvesi, ilk dönemlerde eğlence dünyasına getirdiği hareketliliği şimdi kaliteli bir lezzet durağı olarak da sürdürüyor. Her gün açık olan Boğaz kıyısındaki mekanda Akdeniz mutfağının seçkin örnekleri sunuluyor. Soğuk başlangıçlarda özel bir sosla sunulan karides kokteyli üstün lezzetiyle ön plana çıkıyor.

KALAMAR DOLMA
Sıcak başlangıçlarda fener balığı kavurması ile içinde; deniz mahsulleri, soya filizi, taze soğan, kakule ve zencefil bulunan kalamar dolma en gözde spesiyalleri oluşturuyor... Tamamı tuzla kaplanarak fırında pişirilen levrek de Çubuklu Hayal'in en çok tercih edilen lezzetleri arasında yer alıyor... Ebru Akar yönetimindeki mutfağın usta aşçısı Sait Yıldırım'ın hazırladığı "Hayal'et" Çubuklu Hayal'e lezzet keyfi için gelenlerin vazgeçemediği yemekler arasında bulunuyor. Üstün ve kaliteli bir hizmet anlayışıyla müşteri ağırlayan Hayal Kahvesi, lezzet durağı olmasının yanında rock müziğiyle eğlenenlerin akın ettiği ilk adresler arasında yer alıyor. Çarşamba akşamları Şebnem Ferah ve Direnen Mızıkacılar, Cuma akşamları ise Teoman'ın konserleri dolup taşıyor...

TEKNEYLE ULAŞIM
Karayoluyla gidebileceğiniz gibi İstinye'den mekanın kendi teknesiyle de ulaşabileceğiniz Çubuklu Hayal, özel birisiyle özel yemek ve romantik anlar için tercih edebileceğiniz kaliteli bir adres. Bu alternatifi mutlaka değerlendirmelisiniz.

TEL: 413 68 80


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır