kapat

21.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aşkı için intihar etti
16 yaşındaki lise öğrencisi Cem Taşkın, aşkını ittiraf ettiği kız arkadaşı Sera Erdem'den olumsuz cevap alınca 9'uncu kattan atlayarak yaşamına son verdi

LEVENT Levazım Sitesi, dün sabah saat 10.00 sıralarında trajik bir aşk intiharına sahne oldu. Özel bir kolejin ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Cem Taşkın, sabah saatlerinde eve çağırdığı kız arkadaşı Sera Erdem'e, kendisine aşık olduğunu söyleyerek çıkma teklifi yaptı. Ancak genç kız, bu teklifi reddederek kendisiyle arkadaş olarak kalmak istediğini söyledi. Bu yanıt karşısında büyük hayal kırıklığına uğrayan genç aşık, kız arkadaşının evden ayrılmasından 15 dakika sonra 9. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağı atlayarak intihar etti.

AİLENİN ACISI
Olaydan sonra evde bulunan ve kardeşinin intihar ettiğini binada çalışan işçilerin uyarısı ile fark eden ağabey Can Taşkın, neye uğradığını şaşırdı ve beyin cerrahı olan babası Murat Taşkın ile anastezi uzmanı olan annesini Emine Taşkın'ı telefonla arayarak durumu bildirdi. Sabah her zamanki gibi normal bir şekilde işe giden anne ve baba, acılı haberi duyar duymaz eve geldiklerinde 16 yaşındaki oğullarının cesedi ile karşılaşınca şoka girdiler.

GENÇ KIZ İNANAMADI
Evden ayrılırken arkadaşı Cem'in intihar edebileceğini aklına bile getirmeyen Sera Erdem ise, olayı öğrendikten sonra tekrar eve geldi. Üzüntüden konuşmakta zorluk çeken genç kızın ağzından ise şu cümleler döküldü: "Onu arkadaş olarak çok seviyordum, sabah eve çağırıp bana aşık olduğunu söyledi. Ben de böyle bir şey düşünmediğimi normal arkadaş olmak istediğimi söyledim. Daha sonra evden ayrıyıp Taksim'e gittim. Ağabeyi telefonla olayı söyleyince şoke oldum."

Özkan ARSLAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır