kapat

21.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Boğaz'ın kulesi Hakan
Avrupa basını, dünkü yayınlarında sözleşmiş gibi 4 kelimeyi birarada kullandı: Boğaz, Boğa, Kule ve Hakan. Kimine göre "Boğaz'ın Kulesi", kimine göre "Boğaz'ın Boğası" olan Hakan Şükür, yabancı basının ilgi odağı oldu

BELÇİKA
La Derniere Heure: "Rüyaların sonu". Boğa Hakan De Wilde'i çökertti. Türkler giyotin darbesi vurdu, Belçikalılar ağladı.

Le Soir: "Bu bir kabustu". Atatürk'ün kalesi aşılmazdı. Hakan Şükür Kırmızı Şeytanlar'ı cehenneme yollardı.

La Libre Belgique: "Hani Türkleri yenmek kolaydı?". Şimdi tek seçeneğimiz kaldı. İngilizlerle bir maç yaparız. Tribünler holigan dolar. Böylece şampiyonanın beceriksizleri de buluşmuş olur.

İTALYA
La Gazzetta Della Sport: "Ev sahibi Hakan Şükür". İstanbul'un dev adamı büyük döndü. Hakan'ın dönüşü İtalya için de iyi oldu. Çünkü gelecek sezon İtalya'da oynayacak.

Corriere Dello Sport: "Hakan Şükür Belçika'yı batırıyor". Yeni İnterli'nin 2 golüyle Türkiye sürpriz şekilde çeyrek finalde. Ay yıldızlı bayrak ile dünyayı dalgalandırıyorlar.

Tutto Sport: "2 Hakan forması, Türkiye terfi etti". Ev sahibini Boğaz'ın Kulesi'nin golleri ile gürültülü bir şekilde elediler. Türk mucizesi onaylandı.

RAI: "Hakan Şükür golleriyle büyüledi". Çeyrek finale kalan Türkiye daha çok can yakacağa benziyor.

ALMANYA
Stern: "Hakan Şükür Türkiye'yi çeyrek finale taşıdı!". Türkiye tarihte ilk defa gol avcısı Hakan ile çeyrek finale çıktı ve ev sahibi Belçika'yı devredışı bıraktı. Almanya'da bayram havası vardı.

Focus: "Türkiye Belçika'yı şutladı!". Türkiye ilk defa Avrupa Kupasında çeyrek finale çıktı. Hakan iki golü ile Türkiye'ye futbol tarihinde en büyük başarısını yaşattı.

Der Spiegel: "Belçika ağlayan, Türkiye ise kutlayan taraf oldu". Hakan takımı çeyrek finale çıkardı. Boğaz'ın topçuları Hakan, Arif ve Okan ne kadar tehlikeli olduklarını gösterdiler.

Bild: "Olay! Belçika dışarda kaldı!" Şükür, Türkiye'nin yarışa devam etmesini sağladı.

Sport1: "Hakan futbolda bir tarih yazdı". "Boğazın Boğası" Hakan Şükür iki golü ile ev sahibi Belçika'yı depresyona soktu.

İNGİLTERE
The Mirror: "Türkler Belçika'yı dondurdu". Hakan Şükür'ün golleri ile Türkiye çeyrek finale yükseldi. Büyük bir parti ile zaferi kutlayan Türk taraftarlar Hollanda'ya geçti.

The Sun: "Rüya takımı". Sahanın yıldızı Hakan Şükür sonunda kalitesini gösterdi. Türk basınının baskısı altındaki Denizli düzlüğe çıktı.

The Express: "Türkiye'nin başarısı". Hakan Şükür ve Rüştü fevkalade oynadı. Sonuç, Türkler'in sonuca gitmekteki ustalığını kanıtladı.

Daily Mail: "Şükür Belçika'yı dağıttı". Mustafa Denizli ve takım galip gelmeseydi dün Türkiye'ye döneceklerdi.

Daily Star: "Belçika dehşete düştü". İki usta gol iki kötü hata sonucu doğdu. Hakan Şükür'ün golü Türk takımı ve halkına büyük bir hediye oldu.

Mustafa HocaTugay'ı kovdu
DENİZLİ oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine tekmeliklerini fırlatan Tugay'ı Euro 2000 kadrosundan çıkardı. Takım arkadaşlarının araya girmelerine karşın, Denizli Rangerslı yıldızı affetmedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır