kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hakan Şükür'e 2.3 trilyon
Golcü yıldızına iki yıl için önereceği rakamı belirleyen G.Saray yönetimi, Taffarel ile de anlaşma sağladı. Brezilyalı kaleci Türkiye'ye döner dönmez imza atacak

Paranın üçte biri garanti
G.Saray yönetiminin, kalmasını istediği oyunculara son anlaşmalarının dolar bazındaki getirisinin üzerinde teklif yapacağı öğrenildi. Asbaşkan Ali Dürüst, "Futbolcuların primlerini de ortaya koyarak onlara iyi miktarlar önereceğiz" dedi. Önerilecek paranın 1/3'ü garanti, gerisi maç başına ödenecek. Bu arada, yönetimin görüşmelere başladığı ve Taffarel ile anlaştığı öğrenildi. Brezilyalı kaleci Türkiye'ye dönünce imza atacak.

Arif için pazarlık startı
En çok merak edilen isimler arasında bulunan B.Hakan, 1998'den 2000'e kadar maç başına artı transfer taksidi olarak 1.2 trilyon lira almıştı. Yönetim, bu kez B.Hakan'a 2 yıl için primler hariç 2.3 trilyon (ortalama 730 bin liralık kurla 3 milyon 150 bin dolar) önerecek. Hakan'ın ise masaya 5 milyon dolar talebiyle oturacağı bildirildi. Öte yandan R.Sociedad'dan yetki alan menajer Aslan, Arif için bugün yönetimle masaya oturacak.

LEVENT TÜZEMEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır