kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Biyonik Adnan ve Haluk
Ligin bütün maçlarında oynayan iki futbolcu, Antalya ve İstanbul'un file bekçileri oldular. En çok maç yöneten hakem Metin Tokat tam 17 karşılaşmada görev yaptı. Serkan gol, Ayhan ise asist kralı oldu

Lig maratonunda sakatlık ve ceza dinlemeden bütün maçlarda görev yapmak gerçekten zor iş. Bunu başarabilen iki futbolcu var. Antalyaspor kalecisi Adnan ve İstanbulspor kalecisi Haluk, bütün maçlarda 90 dakika görev yaparak ligin biyonikleri oldular. Hakemler içerisinde ise en çok görev yapan isim Metin Tokat oldu. Tokat, 34 haftanın 17'sinde maç yönetirken Oğuz Sarvan 6 penaltı kararı ile en penaltıcı hakem unvanını elde etti.

1089 sarı, 74 kırmızı kartın gösterildiği ligimizde en hırçın futbolcular Denizlisporlu Kemal ve Trabzonsporlu Fatih oldular. Kemal, tam 3 kırmızı, 4 sarı kart, Fatih ise 2 kırmızı 5 sarı kart gördü. Bursaspor, 85 sarı kartla G.Birliği, Denizli ve Bursa ise 7'şer kırmızı kartla bu istatistikte ilk sırada yer alan takımlar oldular. F.Bahçe en çok penaltı kullanan (9), G.Saray ise en çok penaltı kaçıran (4) ekiplerdi.

MURAT DEMİRYAS


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır