kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yılmaz'dan Terim'e
ANAP grubuna katılan Süren ve Terim kürsüye çıktı, konuşma yaptı. Yılmaz, Terim'e 'Kal' derken, Terim de 'Bu bir komplo mu' diye espri yaptı

Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri, Teknik Kadro ve futbolcular ANAP Meclis Grup toplantısına katıldı. ANAP Genel Başkanı Yılmaz'ın kürsüde olduğu sırada salona giren Galatasaraylılar ayakta alkışlandı. Yılmaz, konuşmasında Galatasaray'ın UEFA başarısının siyasiler için de ilham kaynağı olduğunu belirtti.

ORKESTRA ŞEFİ KALSIN
Yılmaz, "Yöneticilerden bir isteğimiz var" diyerek konuşmasını sürdürdü ve "Bu başarıda en fazla hakkı olan Terim başta olmak üzere tüm sporcuların birlik ve beraberliklerini, mevcut yapıyı korumaları gerekir" dedi. Yılmaz, Galatasaray'ın ayrıca dernek statüsünden kurtulup şirketleşmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yılmaz'dan sonra kürsüye gelen Galatasaray Başkanı Faruk Süren de Terim için "Çok önemli bir orkestra şefi" benzetmesini yaptı. Süren, bu başarının saman alevi gibi sönmemesi gerektiğini anlattı. Süren, Yılmaz'ın şirketleşme önerisini de talimat olarak aldıklarını söyledi.

ALIŞKANLIK YAPAR
Kürsüye gelen Fatih Terim, uzun süre alkışlanınca "Böyle alkışlamaya devam ederseniz bu kürsüye alışacağım" diye espri yaptı. Daha sonra Terim, sözü Yılmaz ve Süren'in "kal" mesajına getirdi. Terim "Burada Sayın Yılmaz'ın ve Sayın Süren'in bir komplosu var gibi geliyor bana. Galatasaray'da kalma adına, istikrar adına.." diye konuşmasını sürdürürken, salondan alkış tufanı koptu. Terim, alkışlar dinince, "Bir dakika, ben kalacağım demedim. Ama şunu söyleyeyim, kalma adına, istikrar adına, evlatlarımdan ayrı görmediğim futbolcu kardeşlerimle birlik ve beraberliğimizi sürdürme adına, her türlü fedakarlığı yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diyerek cümlesini tamamladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır