kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Polenler nefes aldırmıyor
Sokaklarda 'yağmaya' başlayan polenlerden, Yargıtay Başkanı Sami Selçuk da nasibini aldı! Sami Selçuk, Yargıtay'daki anıt açılışında, polenler nedeniyle kısa süreli bir nefes darlığı geçirdi

BAHARIN gelişiyle tüm Türkiye'de yağmaya başlayan 'polen', sağlık sorunları da yaratıyor. Polenlerin verdiği rahatsızlık dün de Yargıtay Başkanı Sami Selçuk üzerinde etkili oldu. Kültür Bakanlığı tarafından Yargıtay Binası'nın önüne yaptırılan "Anadolu'da Uygarlığın ve Hukukun Evrimi" konulu anıtın açılış töreni Başbakan Bülent Ecevit tarafından yapıldı. Açılışın ardından, Yargıtay Başkanı fenalaştı. Nefes alamadığını işaret eden Selçuk, sırtına vurulmasını istedi.

Korumaları tarafından Yargıtay'ın önüne getirilen Selçuk'a Başbakanlık ve Yargıtay'ın doktorları müdahalede bulundu. Askeri Yargıtay Başsavcısı Hakim Tuğgeneral Fahrettin Demirağ da Selçuk'a yardım etti. Selçuk "Bir kez de Kıbrıs da aynı durum olmuştu" dedi ve nefes darlığının söz konusu olduğunu söyledi.

ALERJİSİ VAR
Yargıtay Başkanı Sami Selçuk'un sağlık durumu hakkında bilgi veren Başbakan Ecevit, "Küçük bir rahatsızlık geçirdi. Ancak kaygı verici bir durum yok" dedi. Selçuk'un 1 saat sonra Yargıtay'ın önünde açılan anıtı gezdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu gözlendi. Polen alerjisi nedeniyle, bir an için nefes alamadığını ama sağlık durumunun şu anda çok iyi olduğunu ifade eden Sami Selçuk, eşini ve Hacettepe Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'nde görev yapan doktor oğlu Toros Selçuk'u arayarak merak edilecek bir şey olmadığını söyledi.

Erhan SEVEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır