kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tekne faciasında 37. ceset de denizden çıkarıldı
TRABZON Beşikdüzü'nde geçen Cumartesi günü meydana gelen ve 38 kişinin hayatını kaybettiği tekne faciasının kayıplardan Ali Çoban (26) ve Mehmet Alkurt'un cesetleri dün yapılan aramalarda çıkarıldı.

Arama ekipleri, şimdi tek kayıp Gönül Yanık'ın cesedine ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. Dördüncü gün denizden cesedi çıkarılan Ali Çoban'ın ağabeyi Mehmet Çoban, günlerdir kardeşinin cesedine ulaşılmasını umutla beklediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Kardeşim 8 ay önce askerden geldi. Sabah evden çıkarken arkadaşının düğününe gideceğini söylemişti. Fakat daha sonra Mayıs 7'si kutlamaları için denize açıldığını öğrendik. " Çoban, toprağa verildi. Arkadaşı Ali Çoban ile birlikte tekne kazasında ölen Mehmet Alkurt'un cesedi de yakınlarına teslim edildi. Alkurt'un cenazesi, Kasamağası köyünde toprağa verildi.

PARA YARDIMI
Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu'ndan, Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde meydana gelen deniz kazasında zarar gören vatandaşların gereksinmelerinin karşılanması amacıyla 50 milyar lira gönderildi.

Ersin RAMOĞLU Murat KABAN-Ahu BOZLAR (SHA)


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır