kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu son olsun
Asker uğurlarken sevincini silahla gösteren Hüseyin Nar'ın saçtığı kurşunlar Zeliha'yı hedef aldı. Maganda, "Pişmanım" dedi ama bu Zeliha'yı geri getirmedi

ADANA... Saat 21.00... Fevzipaşa Mahallesi, 7. Sokak sakinleri önceki gece, işte bu saatte kurşunun o buz gibi sesiyle irkildi. Eğlenceyi kana bulayan olay asker uğurlamasında meydana geldi... O gece mahallede askere giden gençler için eğlence düzenlendi. Mehmetçik adayları ve yakınları davul zurna eşliğinde halaylar çekti. Ve "En büyük asker bizim asker" sloganları atıldı. Alkol duvarını aşan Hüseyin Nar da sevincini belindeki silahıyla dışa vurdu; havaya ateş etmeye başladı.

Bu sırada, 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Zeliha Sabancı da misafir geldiği evin balkonunda eğlenceleri izliyordu, olacakları bilmeden. Alkolün etkisiyle kendinden geçen Nar'ın rastgele etrafa saçtığı kurşunlardan biri küçük Zeliha'yı hedef aldı. Ağır yaralanan talihsiz Zeliha hemen hastaneye kaldırıldı ancak kurtaramadı.

SON PİŞMANLIK
Olaydan hemen sonra Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerince silahı ile birlikte yakalanan ve gözaltına alınan Hüseyin Nar'a geniş güvenlik önlemleri arasında tatbikat yaptırıldı. Gardiyanlıktan dengesiz davranışları nedeniyle malülen emekli edilen Nar, "Bir daha elime silah almayacağım. Pişmanım" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır