kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Basında en dinamik marka SABAH
MediGrup Genel Müdürü Ayşe Sarıoğlu Erman, "Yeniliklerin ve değişimin peşinden gitmeyen markalar ölmeye mahkumdur" dedi

EMLAK Sektör Toplantıları'nın üçüncüsünde konuşan MediGrup Genel Müdürü Ayşe Sarıoğlu Erman, Sabah'ın toplumdaki değişimi izleyen ve yeniliğin temsilcisi olan bir gazete olduğunu söyledi. Geleneksel markaların müşterilerin değişen ihtiyaçlarını karşılamak ve sektörel gelişmeleri izlemek konusuna uzak kalmalarının yabancılaşma yaratacağını belirten Erman, "Atalet, avantajları elde tutmayı zorlaştırır" dedi.

Ayşe Sarıoğlu Erman, konuşmasında şunları söyledi: "Teknolojiden yararlanmayan, globalleşme çerçevesinde markasına yatırım yapmayan ve markasını geliştirmeyen, ölmeye mahkumdur. Geleneksel marka yaklaşımı ile miras yemenin de bir gün sonu gelir. Çocukluğumuzda bizim için önemli olan markaların bugün rekabetin gerisinde kalıp piyasa paylarını kaybettiklerine ya da yok olduklarına tanık oluyoruz. Bugünün markalarından çok azı dünün markaları. Müşteriler markanın kendileri ile ilişki kurmasını bekliyor. Artık tüketici '50 yıllık banka' aramıyor. İyi tanınan bir marka yeterli. Klasik markalar kendilerini eski müşteri yargılarından kurtaramayabiliyorlar. Rakibin bedava verdiği bir hizmet için müşteri para ödemek istemiyor."

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ BULUŞTU
Ayşe Sarıoğlu Erman, 5 Kasım 1999'da gerçekleştirilen ilk emlak konferansında, mortgage sisteminin mimarı Victor Politis'i Türk emlak sektörüyle buluşturduklarını belirterek, şöyle dedi: "Mortgage yeni bir başlangıç. Türk emlak sektörüne yeni ufuklar açacak, sektörü geliştirecek, beraberinde Türk ekonomisine katma değer sağlayacak bir sistem. Bu yeni ve yaratıcı sistem, yeniliklerin temsilcisi Sabah ile birlikte anılıyor. Değişen Türkiye'nin değişim ve gelişim rüzgarlarını önüne alarak gelişen ve büyüyen Sabah Gazetesi, genç okuyucu kitlesi ile okuyucusunun ve reklamverenin değişen ihtiyaçlarını en hızlı karşılayan, sektörde haber, hizmet kalitesini artıracak çözümleri yaratan ve uygulayan renkli, dinamik, çok sesli bir gazetedir." Erman, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sabah, yenilikçi ve dinamik bir marka. Çünkü ilk kez basın sektörünü bir endüstri haline getiren ve basına bilgisayarı sokan bir marka. İlk kez kez müşteri memnuniyeti yaklaşımını sektöre getiren, dünyadaki gelişmeler paralelinde okuyucusunun ve reklamverenin değişen ihtiyaçlarını karşılayacak sektörel yatırımları yapan ve çözümleri üreten bir gazete. İlk kez yeni baskı teknolojisi ile 32'si renkli toplam 48 sayfa gazete basabilen tek basın kuruluşu. İlk kez gelecekte kadının ülke ekonomisinde oynayacağı aktif rolü ve tüketim kararlarındaki etkinliğini göz önüne alarak kadın okuyucusuna yatırım yapan gazete. Altı ayrı ek veya reklam broşürünü el değmeden gazete içine saatte 220 bin adet hızla firesiz atan otomatik insert sistemini Türkiye'ye kazandıran ve bu alanda rakipsiz olan bir gazete. Ve yine Türkiye'de ilk kez internet yatırımı yapan gazete."

SABAH'IN ROLÜ
Ayşe Sarıoğlu Erman, Sabah'ın Mortgage sisteminin Türkiye'ye uyarlanması konusundaki rolünü de şöyle özetledi: "Sabah'ın, Mortgage sisteminin Türk emlak ve finans sektörüne uyarlanması konusunda Türel & Türel ile konferans düzenlemesi yanında bu çalışmada bir banka da aktif rol alacak. Bu bilgiler Türel &Türel'in derin pazar bilgisi ve pazarlama konusundaki uzmanlığı ile birleştirilecek. Türkiye'nin ilk büyük medya portalı Turkport, oluşturulacak ilk emlak sitesine bu bilgileri taşıyacak ve müşterilerimizin finansal servis satın alma kararı vermesinde eğitim rolünü de üstlenecek.

Daha kolay alışveriş ve karşılaştırma imkânı yaratmak için tüm projelerde birbirine benzer ve kullanımı kolay bir site hazırlanacak. Detaylı pazar bilgisi elde etme imkânı sağlayacak bu site Mortgage sisteminin Türkiye'ye uyarlanması ve Türk emlak sektörünün gelişiminde etkin bir rol oynayacak."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır