kapat

04.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hasata başladık
Final öncesi önlerindeki iki haftayı "Hasat zamanı" diye niteleyen Terim, maçtan sonra da, "Meyveleri toplamaya başladık. Ama kupadan önemli kazancımız Kerem ve Mehmet" dedi

İki takıma da bravo
Diyarbakır'daki finale giderken, "Bütün emeğimizin hasatını önümüzdeki iki haftada toplayacağız" diyen Terim, maçtan sonra da, "Ektiğimiz tohumların meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Ama bence bugün kupadan daha önemli iki kazancımız var. Kerem ve Mehmet. Sıcağa rağmen ortaya konan oyun için iki takımı da kutluyorum" açıklamasını yaptı.

Diyarbakır yetmez
Kupanın kendisini en çok kazanan sahibini bulduğunu belirten Terim, "Antalya kupaya yaklaştı. Klas ve tecrübeye kaybettiler. Bütün futbolcularımı alınlarından öpüyorum" yorumunu yaptı. G.Saray'daki 10. kupasını alan başarılı teknik adam, "Burada oynamak çok güzeldi. Ama bunu olağan hale getirmeli ve bölgede daha fazla maç yapmalıyız" dedi.

Daha üç kupa var!
Maçtan sonra soyunma odasına inerek futbolcular ve teknik heyeti teker teker kutlayan Faruk Süren, "Türkiye Kupası'nı kazanmak çok güzel. Ama hedefimiz 3 kupa daha almak. Lig, UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğunu da kazanmak istiyoruz" diye konuştu. Süren gösterdikleri ilgi için D.Bakır halkına da teşekkür etti.

ŞAFAK KAYARLAR - Diyarbakır


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır