kapat

04.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hem sever, hem de döver
Beşiktaş kaptanı Mehmet, Ahmet Dursun ile aralarında çıkan problemi hallettiklerini ifade ederek, "İdman biter, kırgınlıklar da son bulur" derken Ahmet ise, "Mehmet ağabey büyüğümdür. Sever de, döver de" dedi

Beşiktaş'ta önceki gün yapılan idman sırasında yaşanan gerginlik, dün 4 futbolcunun biraraya gelip, idman öncesi açıklama yapmalarıyla sona erdi. Mehmet, önceki gün yaşanan olaylara üzüldüğünü belirterek, "Biz bir aileyiz. Böyle şeyler olur. Benim Ahmet'e, Tayfur'un da Yasin'e kesinlikle bir kırgınlığı yok. Ancak önceki gün yaşananların büyütülmesi gerçekten üzücü'' dedi. Takım olma çabasında olduklarını vurgulayan Mehmet, "Bunu bozmaya kimsenin gücü yetmez. Böylesi ufak tartışmaları biz kendi içimizde çözeriz. İdman biter, kırgınlıklar da biter. Bundan sonra da kesinlikle takım içindeki arkadaşlıklarımızı hiçbir şey bozamayacaktır'' diye konuştu.

Ahmet Dursun da Mehmet'in açıklamalarına katıldığını belirterek, "Mehmet ağabey doğru söylüyor. Bizim birbirimize kırgınlığımız olamaz. Ayrıca o benim büyüğümdür, hem sever, hem de döver'' dedi. 4 futbolcu daha sonra birlikte basın mensuplarına poz verererek, dargın olmadıklarını belirttiler.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır