kapat

04.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Scala fırtınası
Siyah-beyazlı takım artık Parma mucizesini yaratan İtalyan teknik direktör Nevio Scala'ya emanet. Ünlü teknik adam, adı henüz belli olmayan bir yerli antrenörle beraber çalışacak

İtalyan teknik direktör Nevio Scala, önceki gece, saat 01.30'da kendisini 2 yıllığına Beşiktaşlı yapan sözleşmeye imza attı. Sabah 09.00'da başkan ve yöneticilerle birlikte kahvaltı yapan İtalyan hoca, daha sonra İnönü Stadı'na götürüldü. İnönü Stadı'nda Serdar Bilgili tarafından soyunma odaları ve saha gezdirilerek stat hakkında bilgi verildi.

İnönü Stadı'na bayıldı
Scala, İnönü Stadı'nı dolaştıktan sonra özellikle atmosfer ve çimi gördükten sonra "Muhteşem. Çok beğendim. Avrupa standartlarının zirvesinde muhteşem bir tesis" dedi. Yarım saatlik İnönü ziyaretinden sonra Scala, başkanın arabasıyla Fulya'ya götürüldü. Burayı gezen İtalyan hoca, altyapı tesislerine göz attı.

Scala, kapalı spor salonuna geçerken, taraftarlar kendisine Beşiktaş atkısı hediye ettiler. Scala, Bilgili ve yöneticilerle birlikte Ahmet Fetgeri Spor Salonu'nu gezdikten sonra kulübe gitti. Kulüp binası gezdirilen ve plazalar hakkında bilgi verilen Scala, öğleden sonra plazanın üst katındaki Vogue'da yemek yedi. İtalyan hoca, bunun ardından takımla ilgili video kasetleri alarak Almanya'ya döndü.

Kondisyoner geliyor
Scala, "Bir yardımcı kondisyoner getireceğim. Başkan bana yardımcı antrenör konusunda söz verdi. O antrenörü önümüzdeki yıllar için hazırlayacağım" dedi. Antrenörlük konusunda eski futbolculardan Rıza Çalımbay ve Feyyaz Uçar'ın isimleri geçiyor.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır