kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Beşiktaş'a bahar geldi
Süleyman Seba'nın 16 yıllık iktidarının son saatleri duygulu anlara sahne oldu. Yeni başkan Serdar Bilgili'nin görev teslim alma töreninde karşılıklı iltifatlar havayı yumuşattı

Seba'dan büyük jest
Beşiktaş'ta yeni başkan Serdar Bilgili ve Yönetim Kurulu üyeleri dün Akaretler'deki kulüp binasında düzenlenen törenle mazbatalarını Kongre Divan Kurulu'ndan alarak resmen görevlerine başlarken Süleyman Seba da törene katılarak büyük jest yaptı. Seba'nın 16 yıllık iktidarı da resmen sona ermiş oldu.

Bilgili: Ona minnet borçluyuz
Seba'nın kendilerine pırıl pırıl bir kulüp bıraktığını ifade eden Serdar Bilgili, "Seba'ya ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz bundan sonra da sayın Seba'nın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Kulübümüz 16 yıl hizmet veren Seba'ya minnet borcunu hiçbir zaman unutmayacaktır" diye konuştu. Serdar Bilgili daha sonra kulübe hizmetleri nedeniyle Süleyman Seba'ya plaket verdi.

"Artık dayanışma zamanı"
Seba ise törende yaptığı konuşmada, kulüpte artık seçim ortamının sona erdiğini belirterek, "Artık dayanışma zamanıdır. Bundan sonra tüm küskünlükler ve dargınlıkların bir kenara bırakılıp, Beşiktaş'ın başarısı için birlik olmalıyız" dedi. Bu arada, yeni yönetim, cumartesi takım ile bir tanışma yemeği yiyecek. Öte yandan yeni yönetim çalışmalarını bundan sonra BJK Plaza'da yapacak. Seba'nın odasının aynen muhafıza edileceği öğrenildi.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır