kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ünlüler çıldırdı!
Pop ve rock müzik sanatçıları, artık albüm tanıtmak için heykel yüzdürüyor, özgürlüklerini kanıtlamak için çıplak şarkı söylüyor

İNGİLTERE'DE yayınlanan Q Dergisi, ünlülerin çılgınlıklarını derledi. Dergideki çılgınlıklar arasında en dikkat çekeni, hiç kuşkusuz pop müzik sanatçısı Michael Jackson'a ait. Sanatçı, "History" albümünün tanıtımı için Thames Nehri'nde dev heykelini yüzdürdü. Mariah Carey ise bir tv röportajı sırasında strese girmemek için kendisine oyuncak hayvanlar getirilmesini istedi. Eric Clapton da bir turnede 8.5 metrelik Kızılderili totemi satın aldı ve turne boyunca onu otobüsün ortasında tuttu.

CİVCİV EZMEK OUT
Dergiye göre, 21'inci yüzyılın yıldızları, her şeye rağmen eskiler kadar çılgın değil. Artık Ozzy Ousborne gibi sahnede civciv ezen, bir yarasanın başını öpen ünlüler yok. Onların çılgınlıkları çok daha zararsız! Mesela ZZ Top grubu, yanlarında onlarca çıngıraklı yılan ve bir sığır sürüsü ile turneye çıktı. Julian Cope ise "Fried" albümünün kayıtlarını, çırılçıplakken gerçekleştirdi.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır