kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Podyuma yaz geldi
Yeni sezonun ilk mayo defilesinde kreasyonları ünlü mankenler sundu. Bu yılın mayolarında floresan renkler göze çarpıyordu...

SWİSSOTEL'DE gerçekleşen Pierra Cardin, Sera, No Gossip mayo markalarının 2000 yılı yaz koleksiyonu bir defile ile tanıtıldı. Mankenler sadece tanıtımını yaptıkları mayolarla değil, dansları ve yaptıkları ilginç şovlarla beğeni topladı. Özellikle podyumun ortasındaki küçük havuz izleyenlere yaz aylarını çağrıştırdı. Mankenler bu havuzun içine girerek birbirlerini ıslattı. Daha sonra podyuma çıkan zenci şovmenlerin danslarına mankenler de katıldı.

Güzel manken Ebru Şallı'nın erkek mankenlerin elleri üzerinde deniz kızı olarak podyuma getirilmesi ilgiyle izlenirken, "lolita" adı takılan Duygu Dikmenoğlu'nun beyaz kanatlı bir melek, Deniz Akkaya'nın ise Kleopatra olması defileye renk kattı.

PLAJLAR RENGARENK
Defiledeki bayan mayo modelleri hemen her zevke uygundu: Silikonlu, push-up'lı, balenli, starpless, etekli, şortlu, soft kaplı, bonudan bağcıklı... Ayrıca renk çeşitliği de zengindi: Asit sarısı, florasan pembe, gümüş, bakır, kahve, ekru, olive, saks ve batikler... Ayrıca koleksiyonlar etnik, milenyum, performance, tropikal, military, geometry gibi modeller yer alıyordu. Asker yeşilleri, likralı fileler, yırtmaçlı tül etekler, boncuklar, Afrika desenleri ve ithal gümüş aksesuarlar da göze çarpıyordu.

Defilede ayrıca Aysu Kayacı, Julia Nitu, Larissa, Gülin Kirpikçioğlu, Duygu Ulaş, Şenay Akay gibi birbirinden güzel mankenler görev aldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır