kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Panter Emel'e hodri meydan!
Taksim'in göbeğinde köpeklerin saldırısına uğrayan Sabri Ağırman, Panter Emel'e meydan okudu

SABRİ Ağırman, hayvan seven, kültürlü bir İstanbul beyefendisi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Taksim Yabancı Diller İngilizce Hazırlık Okulu'nda öğretim görevlisi. Ancak, Taksim Hastanesi'nin dibinde köpeklerin saldırısına uğrayıp, feci şekilde ısırılması ve ardından gelen olaylar onu çileden çıkarmış.

Taksim Hastanesi acil servisinde, önce "köpek nerede?" sorusu yöneltilmiş, ardından da "yapabileceğimiz bir şey yok," denilmiş; yaraya bile bakılmamış.

KUDUZ KORKUSU
Ardından gittiği Sultanahmet Kuduz Aşı İstasyonu'nda, lutfen ilgilenilmiş, bir yığın evrak istenmiş, ilk aşı uzun zaman sonra yapılmış. Bir dolu evrak işi daha gerçekleştirildikten sonra SSK Okmeydanı Hastanesi'ne sevk edilmiş. Ağırman, kuduz olmayacağından hâlâ kesin emin değil; hasta olmaktan, İstanbul'un göbeğinde yeni saldırılara uğramaktan korkuyor.

Ve kendi değimi ile 'sözde hayvan severler'e şöyle sesleniyor: "Etiler'den, Ulus'tan ahkam kesmesi kolay. Gelin Taksim'e! Götürün onları Etiler'de Akmerkez'in girişine bir köpek cenneti kurun; alın evlerinizde terrier'lerinize arkadaşlık yapsın.

Benim yaşadığım gerçek. Ben de hayvan seven bir insanım... Ancak, eğitin bakalım o sokak köpeklerinden birini! 21 yıl eğittikten sonra belki bir Sabri yaratırsınız o köpekten. Sözde hayvan sevgisiyle bu köpeklerin başıboş dolaşmasına sebep olan başta Emel Hanım olmak üzere hepsi hakkında suç duyurusunda bulunuyorum; Hodri meydan Emel Hanım. Umarım karşılaşırız ya da beni ısıran köpekle siz karşılaşırsınız"


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır