kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fatih Terim gitsin mi kalsın mı?
Pek çok Avrupa kulübünden teklif alan teknik direktör Fatih Terim'in ne yapması gerektiği Galatasaraylılar arasında tartışma konusu oldu

Galatasaray'ı Avrupa kupalarında başarıya ulaştıran Fatih Terim'e ünlü kulüplerden teklif yağması üzerine spor camiasında yeni bir tartışma daha başladı. Ünlü Galatasaraylılar, Fatih Terim'in Türkiye'de mi kalması gerektiği yoksa Avrupa'ya mı gitmesi gerektiği konusundaki görüşlerini SABAH'a anlattı:

HINCAL ULUÇ
Sabah Gazetesi Yazarı

FATİH Terim Avrupa'nın tepesinde bir takım koymuş kafasına. Neden peki? Çünkü elde edilen başarılarla gündeme geliyoruz. Terim her gün gündemde olmak istiyor. Aralık 1999'da ATV INT'de yaptığımız görüşmede "İtalyanca öğrenmeye başladım" demişti. Terim'in gidip gitmemesi aylardır konuşuluyor. Ama bunun tekrar gündeme gelmesi de Terim'in zekasıdır.

YALIM EREZ
Sanayi Eski Bakanı

TERİM, bir antrenörün yapabileceğinin azamisini gerçekleştirdi. Biz Fatih Terimler yetiştirmeye çalışmalıyız. Terim'in yurtdışında görev alacak olmasından mutluluk duyuyorum.

YAVUZ DEMİR
İşadamı

GİTMEYECEK zaten. Endişelenmeyin. O benim çok yakın arkadaşım, karakterini de biliyorum, ne kadar Galatasaraylı olduğunu da biliyorum.

FATİH ALTAYLI
Hürriyet Gazetesi Yazarı

FATİH Terim'in kalıp gitmesine ben karar veremem. Şahsen kalmasını isterim. Ama Fatih'in açısından bakıldığında, klübün mali durumu iyi değil. Bu sene takım dağılacak. Fatih'in elinde iyi takım kalmayacak, altyapı da sağlam değil.

EMRE ERGANİ
Gece kulübü işletmecisi

BENCE Galatasaray şu andaki kadroyu tutmalı. Fatih Terim'e şu andaki değeri verilmeli. Üst yönetim olduğu gibi kalmalı. İlk isteğimiz oldu, Faruk Süren kaldı. Umarım Fatih Terim de kalır.

ADNAN POLAT
İşadamı

TERİM çok başarılı bir antrenör. Kalmasını herkes gibi ben de istiyorum. Ama Terim'in de hedeflerini gerçekleştirmek için istediği bazı şartlar var.

Alper URUŞ-Deniz ŞENELT

Cimbom'un aslanına Fenerbahçe tuzağı
AVRUPA fatihi Cimbom'u 1-0 yenen Fenerbahçeliler'in kutlamaları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz gece 1907 Fenerbahçeliler Derneği'nde gerçekleşen bar gecesine katılanları, girişte kuyruğundan kapıya asılmış Fenerbahçe formalı oyuncak bir aslan karşıladı. Fenerbahçeliler, aslanla hatıra fotoğrafı çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

1907 Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Caner Tunaman ve yöneticilerden Halk Sigorta Genel Müdürü Erhan Dumanlı da kapıya asılı aslan ile poz vermeyi ihmal etmedi.

Tunaman ve Dumanlı daha sonra da Cimbom'a gol atan Gana'lı futbolcu Jhonson ile aynı adı taşıyan Johnson Kolonyaları'ndan aslanın kafasına döktü.

Değer ÖZERGÜN-Hakan YAĞCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır