kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kıskanç eşten korkunç tuzak
Melahat Coşkun isimli kadın "aldatılıyorum" şüphesiyle kocasının cinsel organını kesti

Pendik önceki gün, sabah saatlerinde kıskançlık krizine giren genç kadının akıllara durgunluk veren intikam planına sahne oldu. Melahat Coşkun, kendini aldattığından şüphelendiği eşinin cinsel organını uyuduğu sırada, bıçakla kesti. Yatakta kanlar içinde kalan Burhan Coşkun olayı duyan yakınları tarafından Kartal Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Özel bir şirkette şoförlük yaptığı öğrenilen Burhan Çoşkun, daha sonra sevk edildiği Göztepe SSK Hastanesi'nde ameliyat edildi. Penisteki 5 santimlik kesik operasyonla dikildi.

ZORLU AMELİYAT
Ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan Erol Peltekoğlu, bu tip ameliyat sonrasında hastaların cinsel hayatında olumsuz etkiler görmediklerini söyledi. Peltekoğlu, "Yine de, kesin bir şey söylemek mümkün değil. Hastanın cinsel organında eğrilik olup olmayacağı veya iktidarsızlık yaşayıp yaşamayacağı ancak bir süre sonra belli olabilir" dedi.

Öte yandan, kocasının penisini bıçakla kesen Melahat Coşkun polis tarafından gözaltında alındı. Eşini daha önce 2 kez bacağından bıçakladığı öğrenilen Coşkun'un ifadesinin tamamlanmasının ardından adliyeye çıkartılması bekleniyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır