kapat

30.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sek'ten depozitosuz şişe
Sek değişen tüketici alışkanlıklarına uyum sağlayarak, günlük pastorize sütü, depozitosuz cam şişelerde pazarlamaya başlıyor

Haziran 1997'den bu yana Koç Topluluğu bünyesinde bulunan Sek, dün yaptığı basın toplatısıyla şirketin bugüne kadar geçirdiği aşamaları ve yeni çıkardıkları depozitosuz cam şişeli pastorize sütü tanıttı.

Sek Genel Müdürü Hasan Tulgar, "Süt ve sütlü ürünler sektörü gerek büyüklüğü, gerekse ürün çeşidinin azlığı nedeniyle tüm büyük grupların olduğu gibi Koç Topluluğu'nun da yatırım yapmayı düşündüğü sektörlerden birisi oldu. Koç Topluluğu'na geçişten sonra ilk iki ay şirketin iş öncelikleri tespit edildi ve yapılacak çalışmalar programlandı" diye konuştu.

Yeni ürünle ilgili olarak Genel Müdür Tulgar, "Değişen piyasa koşulları ve tüketici alışkanlıkları neticesinde tüketiciler süpermarket ve hipermarketlerden daha fazla alışveriş yapmaya başladı. Bu bizi depozitosuz ambalajlara yöneltti. Karton ambalaj ve plastipak şişemizin yanında cam ambalaj tutkunları için pastörize sütümüzü depozitosuz şişede de piyasaya sunduk" dedi.

Tulgar, "Değişen tüketim alışkanlıklarını ve satış noktalarının ihtiyaçlarını göz önüne alıp, gerekli değişiklikleri gerçekleştirdik" diyerek sözlerini tamamladı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır