kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Haydi Efes! Bu defa
3 yıldır final-four'u çeyrek finalde kaçıran temsilcimiz, yine çeyrek finalde... Rakip 3 sene önce olduğu gibi yine ASVEL... İkinci maç 23 Mart'ta Fransa'da

Basketbol Avrupa Ligi'nde final-four hedefleyen Efes Pilsen, çeyrek finalin ilk maçında Asvel Villeurbanne ile karşı karşıya geliyor. Abdi İpekçi Salonu'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Efes Pilsen bu sezon Avrupa Ligi'nde Fransız takımları ile yaptığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. 3 yıldır çeyrek finalde yeşil-beyazlı takımlara boyun eğen Efes, üç sene önce ASVEL'e boyun eğmişti. Temsilcimiz o zaman da ASVEL serisine kadar İstanbul'da hiç Avrupa Ligi maçı kaybetmemişti. O kadrodan sadece Hüseyin ve Bora, bu sezon da Efes'te görev yapıyor.

Tek hedef final-four
Hedeflerinin final-four olduğunu söyleyen coach Ergin Ataman, "Efes camiası, yıllardır tüm hesapları final-four için yapıyor. Bu sene bu amacımızı gerçekleştireceğiz. İlk maçta, saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Bu maçta seyircimize büyük görev düşüyor. Salonu dolduracak taraftarlarımıza galibiyet hediye edeceğiz" diye konuştu..

FEHMİ ÖZGÜLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır