kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hasan Arat'tan taviz yok
Beşiktaş'ta Arat-Kazancı görüşmesi, yönetime girecek üye sayısına takıldı. Bizim Stadyum'da canlı yayına çıkan 4 başkan adayı, kongreden sonra kazananın yanında birleşme sözü verdi

Beşiktaş'ta kongreye günler kala, adaylar arasında birleşme sağlanamadı. Son olarak Hasan Arat ile Mehmet Kazancı arasında yapılan görüşmelerden de sonuç çıkmadı. Kazancı ile SABAH Gazetesi binasında görüştükten sonra bir açıklama yapan Arat, "Ben iyi bir ekiple göreve talip oluyorum. Yönetim kurulu üyeliğini pazarlık konusu yapmam. Önümüzdeki kısa zamanda birleşme için bana gelecekler bilsin ki, Hasan Arat prensiplerinden taviz vermez" dedi.

Arat, Metin'i istiyor
Dün Ankara'da bir toplantıya katılan Arat, "Seçilirsem gönlüm yerli hocadan yana. Bu isim de benim için Metin Tekin'dir" dedi. Mehmet Kazancı ise birleşme için her fedakârlığı yaptıklarını ifade ederek, "Ama diğer arkadaşlar Beşiktaş'tan çok kendini düşünüyor. İstememize karşın birlik sağlayamadık" diye konuştu. atv'de yayınlanan Bizim Stadyum'da buluşan 4 aday, seçime tek başlarına girdikten sonra, seçilenin yanında olacaklarını ve destek vereceklerini söylediler.

FATİH DOĞAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır