kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Dinlendirme yok

G.Saray, Avrupa'da da takdir ediliyor. Eurosport, "Yılın takımı" seçtiği G.Saray için özel bir program hazırlıyor. Çok doğru ve gecikmiş bir iş... Bunun sebebi G.Saray... Şampiyonlar Ligi'nde devam edebilseydi, Avrupa çok evvel farkına varacaktı... Şampiyonlar Ligi'nden elenişi de rakiplerinin üstünlüğünden değil, kendi hatalarından kaynaklanıyor. G.Saray'ı eleyen Hertha, bu turda averaj takımı oldu.

* Mallorca 11'inden 4 futbolcu Göztepe maçında dinlendirildi. Terim Mallorca rövanşında bir kazadan mı çekiniyor?

Terim, Göztepe'den ne kadar çekiniyorsa, Mallorca'dan da o kadar çekiniyor. Mallorca'daki maçta oynamayanlar üst düzeyde futbolcular. İlk 11'i oynayanlar kadar hak ediyorlar. Marcio hariç... G.Saray'a hafif gelen tek adam o...

Futbolcu idmanla değil, maçla forma girer, formda kalır. İşte Bülent... Afaroz edilmişti. 5 maç üst üste oynadı. Şu anda milli formayı en çok hak eden savunma adamı Türkiye'de... Fatih 5 maç üst üste oynasın, o da Milli Takım'ın değişmez adamı olur. Onun için, Fatih Hoca kimseyi dinlendirmiyor. Hak edenlere forma veriyor.

* Mallorca maçı sonrası kongrenin olması Süren için avantaj mı?

Büyük bir avantaj. Faruk Süren'in başkanlığı kazanacağı kesin.

* Canaydın çekilebilir mi?

3 sebeple çekilmeyebilir. 1- Demokratik seçime olan inancını göstermek için. 2- G.Saray Başkanı olmayı kesin kafasına koymuş. Kongrede durumunu görmek için. 3- Tükürdüğünü yalamamak için.

* F.Bahçe derbisi nasıl olacak?

F.Bahçe ölüm-kalım maçı oynayacak. Şadan Kalkavan, "Ne derece onurlu olduklarını bu maçta göreceğiz" dedi. Böyle laf edilir mi? Yenilirse onursuz mu olacaklar? Ama iş o raddeye gelmiş demek ki...

G.Saray'da camiadan gelen bir baskı var. "Şunları öyle bir yenin ki, tarih boyu ağızları tıkansın" deniyor. Özellikle yakın geçmişe baktığımızda, F.Bahçe yakalayınca benzetiyor G.Saray'ı; ama G.Saray F.Bahçe'yi yakalayınca maç normal skorla bitiyor. Bu hep böyle. Bu sefer böyle olmasını istemiyor camia... Ortada çok büyük bir fark var. Bir yanda süper Avrupa takımı G.Saray; öte yanda neredeyse F.Bahçe PAF Takımı... G.Saray, pazar günü F.Bahçe'nin formasıyla oynayacak.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır