kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Galatasaray'da düğün var
Galatasaray Başkanı Faruk Süren'in kızı Yelda, kulübün genç yöneticilerinden Burak Elmas ile gelecek ay evleniyor

GALATASARAY Kulübü Başkanı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile Galatasaray Kulübü genç yöneticilerinden Burak Elmas önümüzdeki ay evleniyor.

Faruk-Hatice Süren çiftinin 26 yaşındaki kızları Yelda ile Sezginler Holding'in sahibi Sezgin-Saniye Elmas'ın oğulları Burak, 1 yılı aşkın birlikteliklerini nikâh masasına taşımaya karar verdi. 15 Nisan'da Swissotel'de gerçekleşecek düğünün hazırlıkları şimdiden başladı.

MAÇLARA GÖRE BALAYI
Sezginler Holding'in 27 yaşındaki veliahtı Burak Elmas, evlilik kararıyla ilgili olarak, "1 yılı aşkın uyumlu bir birlikteliğimiz vardı. Askerliğimi de bitirdikten sonra ilişkimizi nikâh masına taşımaya karar verdik. Daha fazla beklememizi gerektirecek bir durum yoktu. Evlilik kararı aldık. Çok mutluyuz" dedi. Galatasaray'ın son günlerdeki galibiyetlerinin getirdiği mutluluğu evlilikle pekiştirmeyi amaçlayan Elmas, Yelda Süren'le kulüp içinde değil bir arkadaş toplantısında tanıştıklarını belirtti. Yelda Süren ile Burak Elmas'ın nikâh şahitlerinin kim olacağını henüz belli değil. Genç çift balayı planını ise Galatasaray'ın maç programına göre belirleyecek.

Swissotel'de gerçekleşecek düğün törenine iş, spor, sanat ve siyaset dünyasından geniş bir davetli topluluğunun katılması bekleniyor.

Değer ÖZERGÜN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır