kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sezen'e "Ahmet" yasağı
Sezen Aksu, sevgilisi Önder Fırat'ın koyduğu yasağa Bodrum'da karşısına çıkan eski kocası Ahmet Utlu'ya bakmayarak uyduğunu gösterdi

SEZEN Aksu, sevgilisi Önder Fırat ve oğlu Mithat Can ile beraberken Bodrum-Milas Havaalanı'nda eski kocası Ahmet Utlu ile karşılaştı. Utlu'yu görünce başını çeviren Aksu'yu bir anda gülme krizi tuttu ve oturduğu yerde 'kıkır-kıkır' gülerek olayı geçiştirdi. Bu arada Mithat Can, Ahmet Utlu'nun yanına giderek sohbet etti. Bundaki amacı; eski üvey babasını annesinin yanına yaklaştırmamaktı. Önder Fırat da, Ahmet Utlu'yu görünce, renk vermedi ancak Sezen Aksu'nun yanından uzaklaşıp, her şey normalmiş gibi elleri cebinde sağa sola bakındı.

Ayrıldıkları günden itibaren büyük bir dostluk örneği gösteren Sezen Aksu ile Ahmet Utlu'nun bırakın konuşmayı, birbirlerine selam bile vermemeleri, onları tanıyanların, "Aralarında ne geçtiyse ciddi bir şey olmalı. Boşandıktan sonra bile 'Dünya bir yana Ahmet bir yana..' diyen Sezen, şimdi eski kocasından selamını bile esirgiyor. Ya Sezen çok değişti, ya da Önder Fırat, Ahmet Utlu konusunda Sezen'e yasak koydu" şeklinde ilginç bir yorumuna sebep oldu.

Taylan KILINÇ-Gülşen YÜKSEL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır