kapat

21.03.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Unkapanı çilesi!
Atatürk Köprüsü'nün de kapatılması İstanbul'a dün sabah 8.15'e kadar görülmemiş bir trafik işkencesi çektirdi. Binlerce araç saatlerce betonlaşmış trafiğe sıkışıp kaldı...

GALATA Köprüsü'nün yanısıra, Haliç'te mahsur kalan gemilerin Marmara'ya çıkması için Atatürk (Unkapanı) Köprüsü'nün de dün sabah kapatılması, İstanbul'a saat 18.15'e kadar, görülmemiş bir trafik kaosu yaşattı. Köprünün kapatılacağını unutup Eminönü'ne Şişhane'den, Kasımpaşa'dan ya da Galata'dan Tersane Caddesi'ne girerek gelmek isteyenler betonlaşmış trafiğin içerisinde süründü.

ERKEN AÇILDI
Neyse ki Unkapanı Köprüsü, Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'na ait havuzların Marmara'ya planlı ve hızlı çıkması sayesinde 12.00'ye kadar kapalı tutulmadı; 8.15'te trafiğe açıldı; trafik normal seyrine döndü. Unkapanı Köprüsü bu sabah yine trafiğe kapanacak. Köprünün trafiğe kapalı kalacağı saatler resmi olarak 01.00-12.00 arası... Haliç'ten tahliye hızlı sağlanırsa köprü yine daha erken açılabilir. Ama yetkililer bunun garantisi bulunmadığını vurguluyor; "Tedbirli olun" diyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır